Archiwa tagu: Kraków

Przychodnia zatrudni lekarza dermatologa

Przychodnia walk-in clinic w Krakowie podejmie współpracę z lekarzami o specjalizacji:
DERMATOLOG
Oferujemy elastyczne godziny pracy (popołudnia, wieczory, weekend), negocjowalna forma i wymiar zatrudnienia.
Miejsce wykonywania pracy: Kraków
Zainteresowanych prosimy o składanie aplikacji: praca@drmax.pl
Klauzula informacyjna w zakresie przetwarzania Twoich danych osobowych w procesie  rekrutacyjnym jest dostępna na stronie https://drmax.pl/rodo-rekrutacja/

Lekarz Internista – Izba Przyjęć

praca lekarz internista

SCANMED S.A. – Jesteśmy częścią międzynarodowej grupy medycznej Life Healthcare. Jako jeden z największych dostawców usług medycznych w Polsce (41 placówek, 23 miasta, około 3200 pracowników) świadczymy opiekę medyczną na najwyższym światowym poziomie. Cechuje nas zdrowe podejście do życia, ludzi, świata. Jeżeli chcesz być częścią międzynarodowego zespołu i z dumą realizować założenia Grupy, nasza oferta jest dla Ciebie! Dołącz do naszego Zespołu! Obecnie poszukujemy:

 

Lekarz Internista – Izba Przyjęć

 

Miejsce pracy: KRAKÓW

ZAKRES OBOWIĄZKÓW

  • planowe przyjęcia pacjentów do leczenia operacyjnego
  • zaopatrywanie pacjentów ze schorzeniami internistycznymi zgłaszających się do Izby Przyjęć
  • udzielanie świadczeń zdrowotnych zgodnie z obowiązującymi zasadami etyki lekarskiej, aktualnej wiedzy medycznej oraz przepisami ministerialnymi
  • prowadzenie dokumentacji medycznej oraz obowiązującej sprawozdawczości medycznej zgodnie z przepisami o prowadzeniu i przechowywaniu dokumentacji medycznej, ustawą o ochronie danych osobowych

POSZUKIWANE KOMPETENCJE

  • dyplom
  • posiadanie II stopnia specjalizacji (opcjonalnie w trakcie specjalizacji)
  • prawo wykonywania zawodu
  • otwartość na potrzeby pacjenta/klienta zewnętrznego i wewnętrznego
  • wiedza i umiejętności praktyczne w zakresie udzielania świadczeń medycznych
  • umiejętność organizacji pracy własnej oraz współpracującego zespołu

 

OFERUJEMY

  • atrakcyjne i elastyczne warunki zatrudnienia
  • możliwość zdobywania nowych kwalifikacji
  • dodatkowy system benefitów

Aplikacje proszę przesyłać na: rekrutacja@scanmed.pl

Do aplikacji prosimy załączyć klauzulę:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w moich dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb niezbędnych do przeprowadzenia obecnego, jak i przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Scanmed S.A. zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2018 r. poz. 1000).”

Proszę aplikować na: rekrutacja@scanmed.pl

Ginekolog/Położnik – oferta pracy

praca ginekolog położnik KrakówSCANMED S.A. będąc częścią międzynarodowej grupy medycznej Life Healthcare, jako jeden z największych dostawców usług medycznych w Polsce (41 placówek, 23 miasta, około 3200 pracowników) poszukuje talentów, partnerów do wspólnego kreowania rzeczywistości, ludzi z otwartą głową, którzy  w wyzwaniach widzą możliwości rozwoju, w tym osoby na stanowisko:

Ginekolog/Położnik

Miejsce pracy: Kraków

Zakres Obowiązków:

  • Konsultacje specjalistyczne;
  • Świadczenie usług w ramach NFZ oraz Komercji;
  • Wykonywanie czynności zgodnych z posiadanymi uprawnieniami lekarza specjalisty;
  • Udzielanie świadczeń zdrowotnych zgodnie z obowiązującymi zasadami etyki lekarskiej, aktualnej wiedzy medycznej oraz przepisami ministerialnymi;
  • Prowadzenie dokumentacji medycznej oraz obowiązującej sprawozdawczości medycznej zgodnie z przepisami o prowadzeniu i przechowywaniu dokumentacji medycznej, ustawą o ochronie danych osobowych;

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe na specjalizacji ginekologia i położnictwo;
  • Prawo wykonywania zawodu;
  • Doświadczenie w pracy na stanowisku lekarza ginekologa-położnika;
  • Posiadanie uprawnień do wydawania orzeczeń z zakresu medycyny pracy;
  • Wiedza i umiejętności praktyczne w zakresie udzielania świadczeń medycznych;
  • Certyfikaty potwierdzające umiejętności;

Oferujemy:

  • Praca w niepełnym wymiarze godzin;
  • Atrakcyjne i elastyczne warunki zatrudnienia;
  • System pakietów pozapłacowych;

Do aplikacji prosimy załączyć klauzulę:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w moich dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb niezbędnych do przeprowadzenia obecnego, jak i przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Scanmed S.A. zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2018 r. poz. 1000).”

Informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych  (KANDYDAT DO PRACY LUB PRACOWNIK) – KLIKNIJ

Zatrudnimy Lekarza Radiolog do wykonywania badań USG

lekarz radiolog USG KrakówSCANMED S.A. będąc częścią międzynarodowej grupy medycznej Life Healthcare, jako jeden z największych dostawców usług medycznych w Polsce (41 placówek, 23 miasta, około 3200 pracowników) poszukuje talentów, partnerów do wspólnego kreowania rzeczywistości, ludzi z otwartą głową, których energię do działania ciężko okiełznać, a w wyzwaniach widzą perspektywę przygody, w tym osoby na stanowisko:

Lekarza Radiolog do wykonywania badań USG

Miejsce pracy: Kraków

Zakres zadań i obowiązków:

  • wykonywanie badań USG: tarczycy, jamy brzusznej, powłok brzusznych, piersi;
  • wykonywanie czynności zgodnych z posiadanymi uprawnieniami lekarza specjalisty,
  • udzielanie świadczeń zdrowotnych zgodnie z obowiązującymi zasadami etyki lekarskiej, aktualnej wiedzy medycznej oraz przepisami ministerialnymi,
  • prowadzenie dokumentacji medycznej oraz obowiązującej sprawozdawczości medycznej zgodnie z przepisami o prowadzeniu i przechowywaniu dokumentacji medycznej, ustawą o ochronie danych osobowych.

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe kierunkowe
  • prawo wykonywania zawodu
  • doświadczenie wykonywaniu badań USG
  • otwartość na potrzeby pacjenta/klienta zewnętrznego i wewnętrznego
  • wiedza i umiejętności praktyczne w zakresie udzielania świadczeń medycznych
  • certyfikaty potwierdzające umiejętności
  • umiejętność organizacji pracy własnej oraz współpracującego zespołu.

Oferujemy:

  • atrakcyjne i elastyczne warunki zatrudnienia
  • rozwój zawodowy w jednej z największych firm medycznych w Polsce
  • codzienną współpracę z profesjonalistami
  • system pakietów pozapłacowych.

Do aplikacji prosimy załączyć klauzulę:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w moich dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb niezbędnych do przeprowadzenia obecnego, jak i przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Grupę Scanmed S.A. zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2018 r. poz. 1000).”

Informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych  (KANDYDAT DO PRACY LUB PRACOWNIK) – KLIKNIJ

Lekarz okulista (lub w trakcie specjalizacji) – oferta pracy

praca lekarz okulista Kraków
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Piast sp.zo.o Kraków oś. Piastów 40 podejmie współpracę z:

lekarzem okulistą ( lub w trakcie specjalizacji)

w ramach kontraktu z NFZ.
Forma zatrudnienia dowolna.
Bardzo dobre i przyjazne  warunki pracy.
Praca pielęgniarki okulistycznej w godzinach pracy lekarza.
Prosimy o kontakt:
e-mail: nzozpiast@o2.pl, tel : (12 )648 43 46 , 501 207 338.

OKULISTA, Falck, Kraków (koło Kleparza)

praca lekarz okulista falckFALCK jest dostawcą usług ratownictwa medycznego w Polsce oraz podmiotem zapewniającym opiekę medyczną osobom prywatnym, firmom i instytucjom publicznym.Na terenie całego kraju Falck posiada 66 stacje pogotowia ratunkowego, 140 nowoczesnych ambulansów i 31 placówek medycznych. Zatrudniając 3000 osób, Falck zapewnia usługi dla ponad 2,5 miliona osób.

Do Centrum Medycznego zlokalizowanego przy ulicy MAZOWIECKIEJ w KRAKOWIE poszukujemy:
OKULISTY

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
• Konsultacje okulistyczne pacjentów w ramach NFZ i/lub przyjęć komercyjnych

WYMAGANIA:
• Lekarz z pełną specjalizacją z okulistyki lub w trakcie specjalizacji

INFORMACJE DODATKOWE:
• Wymiar czasu pracy: 1 dzień w tygodniu po 3-4 godziny w przedziale 8:00-20:00• Rodzaj umowy: kontrakt lub umowa zlecenie

OFERUJEMY:
• Pracę w firmie o przyjaznym środowiskiem pracy i kulturze organizacyjnej opartej na wartościach i relacjach,
• Kartę sportową i prywatną opiekę medyczną na korzystnych warunkach,
• Niezbędne narzędzia pracy.

Osoby zainteresowanie prosimy o kontakt pod numerem
510 202 208 lub emailowy kadry@falck.pl

Praca dla lekarza stomatologa

Praca dla lekarza stomatologa

NZOZ Perfect-Dent w Krakowie nawiąże współpracę z

lekarzem stomatologiem.

Oferujemy pracę w wysokich standardach stomatologicznych, przy użyciu nowoczesnego sprzętu: unity OMS, mikroskop przy każdym stanowisku, rvg, znieczulenie komputerowe, mikromotor endodntyczny oraz system ciekłej gutaperki.
Oferujemy pracę w zgranym zespole i miłej atmosferze.
Oczekujemy minimum doświadczenia w pracy na stanowisku lekarza stomatologa, zaangażowania. Mile widziane osoby z umiejętnością pracy w powiększeniu lub chęcią podjęcia rozwoju w tym kierunku.
Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie CV ( kontakt@perfect-dent.com.pl) lub kontakt telefoniczny (600371871)

Pracodawca: NZOZ PERFECT-DENT
Stanowisko / Specjalizacja: lekarz dentysta
Miejsce pracy: Kraków

Praca dla lekarza stomatologa

Oferta pracy: Lekarz Gastrolog – Kraków

Pracodawca: Medicover
Stanowisko / Specjalizacja: Lekarz Gastrolog
Kraj: Polska
Miasto: Kraków
Adres e-mail: rekrutacja-medyczna@medicover.pl
Nr telefonu: 519 331 239

Centrum Medicover w Krakowie zatrudni w niepełnym wymiarze godzin lekarza specjalistę z zakresu gastrologii. Wymagamy min. 5 letniego doświadczenia w pracy w poradni gastrologicznej. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres:rekrutacja-medyczna@medicover.pl

 

 

TECHNIK RTG STOMATOLOGICZNY

Pracodawca: stom2911
Stanowisko / Specjalizacja: TECHNIK RTG STOMATOLOGICZNY
Kraj: PL
Miasto: KRAKÓW
Adres e-mail: STOM2911@WP.PL

W związku z planowanym poszerzeniem działalności stomatologiczny
NZOZ w Krakowie poszukuje technika radiologii do obsługi pantomografu cyfrowego (zdjęcia cefalometryczne, panoramiczne, punktowe). Praca na początek na 1/2etatu. CV wraz z opisem doświadczenia i oczekiwaniami dot. warunków prosimy
kierować na email stom2911@wp.pl. Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

 

Szukam pracy: Sanitariusz szpitalny (Kraków i okolice)

Stanowisko / Specjalizacja: Sanitariusz szpitalny
Preferowany kraj: Polska
Preferowane miasto: Kraków i okolice
Adres e-mail: drazkiewicz@interia.eu
Nr telefonu: 782-551-039

Kobieta poszukuje  stażu w zawodzie Sanitariusz Szpitalny. Staż może być bezpłatny.
Obecnie biorę udział w 200 godzinnym  kursie w  o kierunku Opiekun Medyczny osób starszych, chorych i niepełnosprawnych oraz kursie Języka Migowego.
W styczniu rozpoczynam naukę na kursie kwalifikacyjnym Sanitariusz szpitalny.
Jestem osobą komunikatywną, lubiącą pracę w zespole, silną fizycznie i wytrzymałą, sumiennie i dokładnie wykonującą polecenia służbowe.
Posiadam prawo jazdy kat. B,
Jezyk ang. w stopniu podstawowym.